Turkije wil opheldering over stop export uitkeringen

1
1

De Nederlandse ambassade in Turkije heeft aan de Turkse regering uitleg moeten geven over de nieuwe regering. Turkije wil onder meer weten hoe het zit met de maatregelen die de export van sociale zekerheid naar Turkije beperken. Dat meldt de Volkskrant. Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt de berichtgeving, schrijft Elsevier.

Turkije zou zich zorgen maken over maatregelen van de Nederlandse regering. De Tweede Kamer wil bijvoorbeeld een einde maken aan de mogelijkheid voor Turkse Nederlanders om uit het budget voor de AWBZ thuiszorg in Turkije te krijgen.

1 REACTIE

  1. als werknemer die zijn premies heeft betaald en als nederlandse burger heb je dezelfde rechten die een NL in Spanje ook heeft…punt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here