Gewonden door turbulentie op vlucht Turkish Airlines

1
8

Vier passagiers en vier bemanningsleden van een vliegtuig van Turkish Airlines zijn gewond geraakt toen het toestel zondag tijdens een vlucht van Istanbul naar Tunis te maken kreeg met turbulentie. Het Turkse persbureau Anatolia heeft dit gemeld. Twee gewonden moesten in het ziekenhuis worden behandeld.

De Airbus A330 had 230 passagiers en bemanningsleden aan boord.

1 REACTIE

  1. alweer een turks vliegtuig…waarom toch altijd turkse vliegtuigen? zou dit te maken kunnen hebben met het feit dat Turkse piloten aanzienlijk vaker een militaire opleiding hebben gehad en daardoor wat meer ‘ mij lukt het wel’ gedrag vertonen. want ook hier weer betreft het personeel nata bene die het niet zo nauw neemt met de basis regels, namelijk riemen vast tijdens landen en turbulentie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here