Turkije blokkeert videosite Vimeo

3
1

Internetters in Turkije kunnen vanaf vandaag (vrijdag) de videodienst Vimeo niet meer bezoeken. Gebruikers van de site krijgen het bericht voorgeschoteld dat de site geblokkeerd is door de hoofdofficier van justitie in Ankara, meldt Tweakers.Net. De reden voor de blokkade zou zijn dat er verborgen camerabeelden op de site zijn gepubliceerd van een Turks parlementslid en een niet nader aangeduid persoon.

Het Turkse PC Extra Magazine zegt dat de beelden inbreuk zouden maken op de persoonlijke levenssfeer van het parlementslid. In afwachting van de uitkomst van het onderzoek is de site nu tijdelijk geblokkeerd door de hoofdofficier van justitie.

3 REACTIES

  1. Ik vind dit zo jammer .. wat heeft het nou voor zin om YT en zulke sites te blokkeren ..

    Maar dit is “Sultan” Erdogans democracy

  2. Sorry hoor maar volgens mij begrijp jij de situatie niet in turkije. Ik vind het ook jammer dat Yt e.a. sites worden geblokkeerd, maar dit gebeurt middels een rechterlijk bevel en al drie maal aangespannen door de CHP. Wegens belediging van Ataturk en de laatste keer vanwege een video die geplaatst werd van dhr. Baykal en zijn secretaresse die een geheime liefdesrelatie erop na hielden in een hotelkamer.
    selam

  3. @ os

    dat zijn maar 20 van de inmiddels meer dan 2500 site sdie geblokkeerd zijn…

    Inmiddels kan men bijna geen enkele Gay site meer bezoeken bijvoorbeeld…heeft niks met turken of ataturk te maken, maar met een beroep op moraal en zeden gesloten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here