Wilders heeft niets met kabinetsmotto

0
1

Anti-Islam politicus Geert Wilders heeft niets met het motto van het regeerakkoord dat VVD en CDA hebben gesloten en dat de naam ‘Vrijheid en verantwoordelijkheid’ draagt. “Het motto is niet ons motto”, zei de PVV-leider donderdag tijdens de presentatie van het onderhandelingsresultaat.

Tijdens de presentatie liet Wilders duidelijk merken dat hij ook niets heeft met het draagvlak dat Mark Rutte (VVD) en Maxime Verhagen (CDA) trachten te kweken voor hun plannen. Zo probeerde Rutte de moslimbevolking aan zich te binden. “Ik geloof in mensen. Ik beoordeel mensen niet op hun afkomst maar op hun toekomst.

“Ik heb niet zoveel met de termen ‘binden’ en ‘handreiking’”, sprak Wilders. Rutte en Verhagen mogen dat aan de orde stellen, maar daar ‘houdt het wel mee op’. “Wij zullen blijven knokken tegen de islamisering van Nederland” aldus Wilders die de islam niet ziet als een geloof, maar als een politieke ideologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here