Eigen televisieshow i.v.m. einde ramadan

0
5

De Haagse zangeres Nurlaila Karim is een van de artiesten die komende vrijdag optreedt tijdens de televisieshow Het Nationale Suikerfeest. Karim zal een nummer zingen van haar laatste CD ‘Wereldse Kinderliedjes’, met daarop Nederlandstalige bewerkingen van kinderliedjes uit landen als Marokko, Trinidad, Turkije en Indonesië.

Het televisieprogramma van de NTR (NPS, Teleac en RVU) is vrijdag vanaf 23.10 uur te zien op Nederland 2. Het is de eerste keer dat het islamitische feest aan het einde van de ramadan met een grote eigen televisieshow wordt gevierd.

Het televisieprogramma wordt uitgezonden vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Tijdens de show treden diverse artiesten op onder begeleiding van het Metropole Orkest, zoals de deels Haagse band Kasba, Nurlaila Karim, de Tunesische zangeres Ghalia Benali, acteur Gijs Scholten van Aschat en de 3JS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here