Echtpaar uit Turkije overleden na ongeval A12

0
12

Een 49-jarige man uit Turkije is afgelopen nacht in een ziekenhuis in Rotterdam overleden aan de gevolgen van een ongeluk op de A12. Zijn 47-jarige echtgenote kwam dinsdagavond al om bij het ongeluk bij Waddinxveen meldt Novum Nieuws. De 19-jarige dochter van het overleden echtpaar ligt nog in het ziekenhuis, maar is niet levensgevaarlijk gewond.

Het gezin was op bezoek bij familie in Nederland. De bestuurster, een in Nederland woonachtig familielid, bleef ongedeerd. Bij het ongeval werd de auto van de slachtoffers rond 19.45 uur van achteren aangereden door een vrachtauto. De politie meldt dat ooggetuigen zagen dat de auto plotseling stilviel. Het Korps Landelijke Politiediensten onderzoekt wat er is gebeurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here