Turks wereldrecord tijdens Ramadan

5
5

In de wijk Esenler van het Turkse Istanbul stonden zaterdagavond in totaal 7.020 tafels klaar over een lengte van circa 10 kilometer om het vasten te verbreken. Meer dan 41.000 Turken hebben hiermee een nieuw record gevestigd voor de langste iftartafel ter wereld. Dat meldde het persbureau Anadolu zondag.

Er werd meer dan tien ton rijst en acht ton vlees verschalkt. Bij het eetfestijn waren vijftig waarnemers van het Guinness Book of Records aanwezig om het record te registreren. Klik hier voor meer foto’s.

5 REACTIES

  1. Ja, Turken zijn Geweldig, maar ook ja Turken zijn Gek en ze kunnen ook schransen…

    maar veel van de mensen in Esenler niet…creepy fundi’s en vage mensen daaro…niet zo tolerant als de mensen die hen destijds verwel;komden…ze slaan meisjes op hun benen als hun rik te kort is…en believe me, net onder de knie is al te kort!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here