Turkse Facebook-gebruikers gefopt

3
14

Misbruik van de vertalingsoptie van Facebook is waarschijnlijk de oorzaak dat Turkse Facebook-gebruikers tot hun grote verrassing een rare melding op hun scherm kregen. Turken kregen bij het sturen van een privébericht namelijk de foutmelding te lezen: “uw bericht kon niet worden verstuurd, omdat u een kleine penis hebt“.

Leden kunnen sinds enige tijd zelf bijdragen aan de vertalingen. De vertaling met de meeste stemmen wordt dan vervolgens gebruikt. Grappenmakers hebben er onlangs voor gezorgd dat de vertaling over een te klein geslachtsdeel de meeste stemmen heeft gekregen.

3 REACTIES

  1. Hahaha.. dit is toch gewoon een goeie grap.. 🙂 Zouden die mannen gelijk onzeker geworden zijn.. of hard gelachen hebben vroeg ik mij af!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here