Corendon doopt vliegtuig 100% NL

0
18

Corendon Airlines heeft sinds april twee nieuwe toestellen met als thuisbasis Schiphol. Eén van beide is nu nog een stukje Hollandser: het werd, in samenwerking met het tijdschrift en radiostation 100% NL, vanochtend omgedoopt tot 100% NL. Behalve Corendon-rood, kleurt het nu ook 100% NL-oranje. Niemand minder dan oer-Hollandse artiest Wolter Kroes doopte het vliegtuig dat vanaf morgen van Schiphol naar de Turkse kust vliegt.

Om de aanwinst op Nederlandse bodem te vieren heeft Corendon de handen ineen geslagen met 100% NL, één van de succesvolste maandbladen en radiostations van Nederland. Nederlandse artiest Wolter Kroes – bekend van wk-hit Viva Hollandia – onthulde vanochtend het resultaat: een vliegtuig in Corendon-rood en 100% NL-oranje. Deze kleurrijke toevoeging voor Schiphol werd door Kroes gedoopt en een behouden reis gewenst. Morgenochtend wordt de eerste vlucht met het toestel uitgevoerd naar Antalya.

Corendon Airlines heeft een vloot van zeven moderne toestellen, waarvan twee in Amsterdam zijn gestationeerd. Dankzij deze uitbreiding is de vluchtfrequentie aanzienlijk vergroot en zijn de vertrektijden aantrekkelijker. “Het moment dat Corendon-vliegtuigen écht thuis zijn op Schiphol moet natuurlijk gevierd worden. En hoe kunnen we dat beter doen dan door samen te werken met een écht Hollands tijdschrift en een écht Hollandse artiest?” aldus Atilay Uslu, directeur van Corendon Airlines.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here