A’dam dreigt met ontruiming Milli Görüs-moskee

3
20

Waarnemend burgemeester Lodewijk Asscher (PvdA) van Amsterdam heeft een ultimatum gesteld aan het bestuur van Milli Görüs. Als de Turkse vereniging de Aya Sofia-moskee in Amsterdam-West niet binnen twee weken heeft verlaten, volgt ontruiming door de politie. Eigenlijk had Milli Görüs al in 2008 uit het pand moeten zijn.

De dreigende taal van Asscher staat in een brief aan de vereniging, die dinsdag is verstuurd meldt Elsevier.nl. De moskee krijgt nog twee weken de tijd om het pand leeg te halen. Zo niet dan komt de politie de moskee ontruimen, waarbij honden kunnen worden ingezet en dat agenten het pand met laarzen en schoenen betreden.

3 REACTIES

  1. Een moskee ontruim je op geitenwollensokken. Een sjoel ontruim je met een keppeltje op en een kerk met een hand in je kr….

  2. ik zou zeggen laat ze maar komen. Iedereen mobieltje bij de hand en opnemen, opnemen hoe intollerant dit kut landje is geworden……………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here