Turkije blokkeert Google-diensten

2
6

Het ministerie van communicatie en telecommunicatie van Turkije heeft de diensten van Google ‘om juridische redenen’ geblokkeerd. De blokkade lijkt het gevolg van een gewijzigde methode om Turkse internetters de toegang tot YouTube te ontzeggen meldt Tweakers.Net. Het Turkse ministerie blokkeert websites in zijn geheel, zelfs als slechts een enkele pagina op een site in strijd is met de wet.

Sinds donderdagavond ervaren gebruikers in Turkije dat Google slecht of niet bereikbaar is. Verschillende Turkse isp’s hebben hun klanten per mail van de problemen op de hoogte gesteld. Niet alleen de zoekmachine zelf is slecht bereikbaar, maar ook de andere diensten en websites die gebruikmaken van diensten als Google Analytics of Toolbar.

2 REACTIES

  1. dit is beyond woorden.

    al wordt er over de moeder van Ataturk gescholden op welke forum dan ook, dan nog kan je niet een heel forum voor 75 miljoen mensen afsluiten…

    in plaats van de gedachte aan Ataturk te verstevigen, maak je juist zo dat er alleen maar meer ataurk critici ontstaan…

    of dit is juist de bedoeling?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here