Presentatie boek ‘Turkse afkomst, Nederlandse Toekomst’

1
25

Op donderdag 27 mei om 18:30 vindt de presentatie plaats van het boek “Turkse afkomst, Nederlandse Toekomst”. Sprekers zijn: Dhr. Ugur Dogan, Ambassadeur van Turkije, die een openingsspeech verzorgd. Mevrouw Yvonne van Rooy, voorzitter van het College van Bestuur van Universiteit Utrecht. Dhr. Atilla Aytekin, DGA van Triodor. Triodor werd als het enige Nederlandse bedrijf uitgenodigd voor een conferentie met Barack Obama.

Muzikale intermezzo wordt verzorgd door Het Piaf Kwintet. Dit Turkse kwintet bestaat sinds twee jaar en maakt voornamelijk Turkse muziek waarbij ze Turkse Volksliederen maar ook Turkse Pop als Turkse Klassieke Kunst muziek maken. Leden van het kwintet: Sercan Engin, zingt en speelt percussie. Erkan Yalçin speelt de Saz (Turkse langhals Luit) en percussie. Engin Eren zingt en ondersteunt het kwintet met zijn gitaar. Hayri Özcan speelt naast dat hij zingt, de Ud (kortehals Luit) en Kanun (schootharp). Tot slot heeft Coºkun Çoban zich kort geleden gevoegd aan het kwintet met zijn viool en zijn spel op de Saz als Kaval (Turkse Fluit).

Plaats: Universiteit Utrecht
Begintijd: donderdag 27 mei om 18:30
Eindtijd: donderdag 27 mei om 21:30

Info – www.turkseafkomstnederlandsetoekomst.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here