Exact exporteert Exact Online naar Turkije

1
1

Vandaag opent Exact Online Turkije zijn deuren in Istanbul. Exact Online Turkije is een joint-venture van Exact en Triodor om Exact Online aan te bieden aan de kleinere Turkse ondernemingen. Het softwarepakket is in samenwerking met Turkse accountants en banken volledig aangepast op de Turkse situatie en regelgeving en is in de afgelopen maanden getest door Turkse accountants en ondernemers.

Exact kiest voor Turkije als eerste exportland voor Exact Online na de Benelux onder andere omdat het een opkomende economie is met een bijzonder goed opgeleide, jonge en ondernemende bevolking en omdat er tot nu toe niet of nauwelijks online boekhoudsoftware in Turkije voor handen is.

“Het Turkse bedrijfsleven bestaat voor 99% uit MKB. Tel daarbij op dat de bevolking erg goed opgeleid is en de jongste is van heel Europa. Dit maakt dat de Turkse bevolking veel meer thuis is op internet dan die in veel andere landen. De Turkse markt lijkt dan ook bij uitstek geschikt te zijn voor online bedrijfssoftware”, zegt Atilla Aytekin, directeur van Triodor.

“Samenwerken met een partij die de Turkse markt zo goed kent, is een groot voordeel. Met Triodors goede kennis van gebruiken, de taal en ondernemerschap in Turkije, kunnen we de markt efficiënt benaderen”, voegt Rajesh Patel, CEO van Exact, toe.

1 REACTIE

  1. De hamvraag bij dit moois en bepalend voor het succes zijn de mogelijkheden om je omzet buiten de boeken te houden zonder dat dit bij de turkse fiscus argwaan opwekt. Anders voorspel ik voor Griekse boekhoudsoftware een stralender toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here