Aswolk: met de bus vanuit Turkije terug

5
3

Een handvol Nederlanders maakte zich gisteren op het vliegveld van de Turkse metropool Istanboel op voor de reis naar huis. Met de bus: in pakweg dertig uur naar Düsseldorf, en daar stappen ze op een trein. Enige hulp hebben ze daarbij niet gekregen van de KLM of hun reisorganisatie meldt De Telegraaf.

Eerder maandag vertrokken er al bussen naar onder meer Keulen, München, Lyon en Parijs. Er gaan geen bussen naar Amsterdam. De busmaatschappijen zetten een bestemming pas op hun lijstje als ze zeker weten dat de bus vol komt, en de consulaten van Frankrijk en Duitsland hebben daar actief in bemiddeld.

5 REACTIES

 1. Als ik een beslissing namens Turkije zou mogen nemen, dan had ik de gedupeerde Nederlanders laten lopen naar Nederland.
  En ze zitten Turkije steeds te beschuldigen en ik moet bussen gaan inzetten voor hen ?
  Nederland heeft altijd 2 gezichten. Daarom hebben ze ook niets te zeggen binnen de EU.

 2. Gastvrijheid en democratie moet van beide landen komen Onursat. Turkije is altijd gastvrij geweest en is het nog steeds. Gastvrijheid en democratie begrippen zie ik niet meer voorkomen bij de Nederlandse staat. Waar is de gastvrijheid van Nederland ? Mensen kunnen niet eens hun gezin herenigen en ze stellen zogenaamde taaleisen en inkomeneisen. Waarom ? Omdat NL zo gastvrij is geworden ? Als je kijkt naar de historie van NL hebben ze continue aan piraterij gedaan. Als je kijkt naar de historie van Turkije hebben ze altijd geprobeerd om landen te herenigen

 3. Nederland was machtig over zee en roofde van alles bij elkaar.Net als het Osmaanse rijk trouwens.

  ieder land/volk heeft zo zijn “zwarte bladzijden” in de geschiedenisboeken.

  ik heb het niet eens over de huidige gastvrijheid van Nederland trouwens.het lijkt mij doodnormaal als je je gezin hier heen haalt en je gezin de taal gaat leren.de taal en inkomenseisen zijn nu wat overdreven inderdaad.je kan constant je gal spuwen over Nederlanders en hun land/regering maar daar schiet je echt niets mee op.

 4. Onbegrijpelijk dat Satcommando nog steeds zo kokervormig, nationalistisch denkt.. nee die zal alleen maar voordelen van Turkije zien en alle nadelen van Nederland. Waarom vertrek je niet?? Het is hier denk ik gemakkelijker om op school te zitten of aan geld te komen… anders zou ik het niet weten.
  Als je al wat ouder bent (50+) dan kan ik er nog iets van begrijpen hoe je denkt maar als je een jong mens bent dan moet je toch maar is wat aan je ontwikkeling gaan doen.
  Satcommando.. door meningen zoals jij die verkondigt gaan Nederlanders dus op een man als Wilders stemmen, die ook aan kokervorming doet en in de ‘ander’ alles fout ziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here