Hiddink bondscoach van Turkije?

0
1

Volgens Turkse media wordt Guus Hiddink bondscoach van Turkije. De populaire krant Sabah meldt maandag dat Hiddink vrijdag al tekent in Istanbul. Hiddink, die sinds zijn succes met PSV (de EC1 in 1988) al tientallen jaren spraakmakende successen boekt, zou in Turkije voor vier jaar tekenen en jaarlijks 3,75 miljoen euro gaan verdienen.

Nog volgens de krant zouden aan zijn zijde Turkse assistenten geplaatst worden. De de 63-jarige Nederlandse succescoach trainde in het verleden al de Turkse topclub Fenerbahçe (1990-1991). Hiddink heeft nog maar net bekendgemaakt dat hij zijn contract als bondscoach van Rusland niet verlengt, of hij wordt al gelinkt aan andere verscheidene clubs en landen, waaronder Ivoorkust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here