Turkije meest gastvrije vakantieland

5
26

De Nederlandse vakantiegangers hebben Turkije uitgeroepen tot het meest gastvrije vakantieland, blijkt uit onderzoek van het vakantieplatform Zoover waar de consument zijn meningen kan uiten over zijn genoten vakantie. De gastvrijheid komt mede voort uit de Turkse gemeenschap zelf schrijft De Telegraaf.

In Turkije worden de woorden Merhaba of Hos Geldiniz veel gebruikt om de toeristen welkom te heten. Daarbij is elke vakantieganger wel eens onthaald in een Turks winkeltje met een brede glimlach en een glaasje thee. Één op de drie Nederlanders dan ook Turkije verkiest als meest gastvrije land is dan niet zo verwonderlijk. Jaarlijks brengen er circa 600.000 Nederlanders hun vakantie door in Turkije.

5 REACTIES

  • op zo’n reactie zak ik nu te wachten.
   Ik zal het je maar uitleggen.
   ANTWOORD:
   Dat hebben we van jou geleerd. Bot tot aan het bot.

 1. komt omdat de mensen daar op vakantie gaan dus komen er alleen Turkije lovers die krijgen gastvrijheid, maar zoals ze hier in nederland omgaan met Turken zoals k..t turken dit k…t turken dat, ja dan gaan de turken hier ook anders met Nederlanders om

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here