Conferentie Turks Museum Nederland

0
4

Op 9 december 2009 organiseert het Turks Museum Nederland een bijeenkomst over Turkse migranten in Nederland. De bijeenkomst is gericht op politici, studenten, Turkse ondernemers en Haagse Nederlanders en niet-Nederlanders. De rode draad gedurende de bijeenkomst is de inbreng van de (Turkse) migranten in Nederland geredeneerd vanuit het verleden, nu en de toekomst.

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 uur tot 22.30 uur in de Julianakerk te Den Haag. Op deze bijeenkomst zullen de sprekers: Mw. I. v.d. Valk, dhr. H. Mertens, dhr. A. Zorlu en dhr. prof. Willems een lezing geven. In het tweede deel van de avond zal met de bovengenoemde sprekers en de genodigden een paneldiscussie gehouden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here