Tweede Kamer niet naar Turkije

5
1

De Tweede Kamer heeft besloten om zijn reis naar Turkije begin volgend jaar af te gelasten. De Turkse regering wilde de delegatie niet ontvangen, omdat Geert Wilders deel uitmaakt van de groep. Delegatie-voorzitter Harm-Evert Waalkens laat weten dat hij de afgelasting betreurt, maar dat er niets anders opzit. Het is voor Waalkens ‘samen uit, samen thuis’ of niet aldus SpitsNieuws.

5 REACTIES

  1. wat heeft Wilders dan te zoeken in Turkije? Het is toch duidelijk dat hij maar 1 mening heeft en niet in staat is tot horizonverbreding? Hij kan toch ook met Turken in Nederland een dialoog aangaan, waar hij overigens niet voor openstaat. Waarom moet hij perse met mijn belastinggeld naar Turkije? Echt zinloos gewoon…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here