Begrip voor Turkse weigering Wilders

1
2

Een meerderheid van de Nederlanders (59 procent) begrijpt het als Turkije niet wil dat PVV-leider Geert Wilders met een Kamerdelegatie op bezoek komt, zo blijkt uit een peiling van Maurice de Hond meldt SpitsNieuws. Een meerderheid (61 procent) vindt echter ook dat alle leden van de delegatie moeten thuisblijven als Turkije Wilders niet wil toelaten.

Nederlanders blijven in meerderheid tegen toelating van Turkije tot de Europese Unie. Het percentage tegenstanders kwam uit op 58. Dat is vrijwel hetzelfde percentage als in een peiling die vier jaar geleden werd gehouden.

1 REACTIE

 1. Hallo,

  Turkije moet gewoon bij de EU.
  Er zijn nu al veel banden met de EU en wederzijdse belangen zijn ontelbaar.

  Even ter info : Douane unie EU-TR, Turkije is lid van de NATO, Mogelijkheden voor oudere Nederlanders om hun oude dag aan de Turkse kust door te brengen met behoud AOW en zo kan ik nog een uur doorgaan.

  Ik kom nu 7 jaar regelmatig in Turkije en ik zou zeggen MENSEN WORDT WAKKER!!

  Nu al is Turkije niet meer weg te denken, en de Turkse mensen zijn hier goed vertegenwoordigd. Ga goed met elkaar om en ga een dialoog aan in plaats van te oordelen, zo leer je zelf ook wat bij en een mens is een mens waar die ook geboren is.

  Dit is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here