Met niets begonnen: Atilay Uslu

0
14

Marc Dik ontmoet miljonair Atilay Uslu. Hij was ooit cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij met Corendon marktleider in Turkije-reizen en heeft hij zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Toen Uslu, destijds nog in loondienst, achter het salaris van zijn leidinggevende kwam, besloot hij een eigen zaak te starten: een grillroom. Ondanks het succes verlangde Atilay naar een kantoorbaan en gooide hij het roer nog een keer om.

Ditmaal begon hij een reisbureau, dat uiteindelijk uitgroeide tot een holding met een jaaromzet van 120 miljoen euro.

Marc gaat met deze succesvolle Nederturk op reis door zijn verleden. Ook werpt hij een blik op Uslu’s luchtvloot. Wat zijn Uslu’s toekomstplannen en waar gaat hij eigenlijk zelf op vakantie? Bekijk de uitzending hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here