Turkse voetbalfans verstoren Armeens volkslied

2
4

Turkse voetbalfans hebben woensdagavond op ondubbelzinnige wijze laten merken dat ze niet gediend zijn van de ‘voetbaldiplomatie’ die de president van hun land bedreef met zijn Armeense collega. Tijdens het volkslied van Armenië riepen Turkse fans massaal ‘Turkije, Turkije’. Dat meldt dagblad De Telegraaf.

De naast elkaar gezeten Armeense president Serzj Sarkisian en zijn Turkse ambtgenoot Abdullah Gül lieten zich niet kisten en schudden elkaar de hand, waarna de WK-kwalificatiewedstrijd rond 20.00 uur begon schrijft de krant.

2 REACTIES

  1. her konuda, ne olursa olsun, kim olursa olsun, nerede olursa olsun, milliyetciligimiz ortaya cikiyor ve her zaman bunun beraberinde gelen tartismalarda yag gibi yuzeye cikiyor bizim insanimiz!

  2. Zeer respectloos van de Turken, dat zegt genoeg over de slechte manieren van de Turken, ze waren tijdens de genocide barbaars, nu laten ze zien dat ze nog steeds honden zijn!! Armenië is beschaafder dan turkije

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here