NMO besteedt aandacht aan orgaandonatie

0
1

orgaanNIGZ-Donorvoorlichting heeft in opdracht van de overheid de taak om de Nederlandse bevolking te informeren over orgaan- en weefseldonatie. Al sinds 2007 is NIGZ-Donorvoorlichting ook bezig met voorlichtingsactiviteiten op het terrein van ‘Islam en orgaandonatie’. Voor de islamitische gemeenschap in Nederland zijn deze folder en posters ontwikkeld, met een levensbeschouwelijke insteek. Deze materialen zijn beschikbaar in het Turks-Nederlands en het Arabisch-Nederlands.

Op zondag 18 oktober as. (om 14.30 uur af op Nederland 2) wordt in het programma InFocus van de NMO aandacht besteed aan het thema orgaandonatie. Vanuit het NIGZ zal ondergetekende een bijdrage aan dit programma leveren. Tevens zal islamdeskundige Mohamed Ghaly aan het woord komen.

Op de website www.donorvoorlichting.nl kun je terecht voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here