Nederlandse ME traint in Turkije

3
9

De Turkse politie gaat de Nederlandse mobiele eenheid trainen in het onder controle houden van mensenmassa’s. Binnenkort vertrekt het eerste groepje ME’ers naar Istanbul voor een vijftiendaagse training. Dat meldt het Turkse dagblad Aksam woensdag schrijft Dagblad De Telegraaf. Elke drie maanden zullen er telkens vijf tot tien ME’ers naar Istanbul gaan om onderwezen te worden in de fijne kneepjes van het hanteren van de wapenstok.

De Turkse Mobiele Eenheid trainde eerder Duitse ME’ers meldt de krant. Zij hebben het geleerde recent in de praktijk gebracht bij rellen tussen neonazi’s en linkse demonstranten in Hamburg.

3 REACTIES

  1. De Nederlandse ME gaat naar Turkije om een training te krijgen hoe ze een wapenstok moeten hanteren ? En dan durven ze ook nog te beweren, dat Turkije niet en/of gedeeltelijk kan toetreden tot de EU. Heeft NL geen eer en trots. In eigen belang gaat NL waar dan ook hielen likken. Nu likken ze de hielen van Turkije. Ik hoop, dat de training hoe ze moeten omgaan met de wapenstok wordt toegepast op de Nederlandse ME ers. Jullie moeten je schamen.

  2. Wat een vreemde reactie weer van jou.. het is toch een normale zaak dat ‘men’ wat van de ander kan leren waar die ander beter in is? Nederlanders geven hun kennis op het gebied van watermanagement door aan diverse regeringen die wat minder te maken hadden met het ‘vechten’ tegen het water!
    Turkije is nu eenmaal getraind in ‘vechten’ op een andere manier.. fijn weekend S

  3. Een paar jaar geleden bezochten de vuilnismannen van A’dam hun collega’s in Istanbul. De Nederlandse brandweer oefent het blussen in Zweden. Snoepreisjes zijn het en niet veel meer…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here