Turkije verbiedt clip Justin Timberlake

3
4

RTÃœK, de Turkse waakhond voor de media, heeft de videoclip ‘Love Sex Magic’ van Justin Timberlake verbannen van de Turkse TV. RTÃœK vindt de mensen in de clip ’te schaars gekleed’. Ook de danspasjes vallen niet in de smaak schrijft De Telegraaf. In een scène is bijvoorbeeld te zien hoe zangeres Ciara aan het oor van Justin Timberlake likt.

Terecht? Kijk hier naar het filmpje.

3 REACTIES

 1. waar gaat dit heen?
  Ik snap niet dat Turken zo hondsbraaf alles over zich heen laten komen en dit verbieden en aan regels beteugelen toestaan…

  maar ja, een volk dat zo militaristisch en nationalistisch is, is natuurlijk ook erg gehoorzaam en ontvankelijk voor drogredenen als ethiek en moraal…want zelf beslissen waar ze wel en niet naar kijken is natuurlijk veel te moeilijk. controleren waar je kind naar kijkt heeft niemand zin en tijd voor, dus dan maar een soort vadertje staat die dit allemaal voor alleen regelt!

  gatverdamme!

 2. Hier in nederland is het naar mijn mening soms te vrij en soms ook onfatsoenlijk wat er geboden wordt op TV en het ‘alles moet maar kunnen’ gaat mij te ver.. maar ik begrijp je zorgen Kamer want hier legt de turkse overheid dus de fatsoensrgels op aan iedereen en dat is best ‘gevaarlijk’ in een land van democratie.
  Wie terug wil naar Turkije moet ook hier maar is goed over nadenken..

 3. Ik snap het niet hoor,
  dat mag allemaal niet
  maar iedereen wat digitale tv heeft staan allemaal porno films op,
  en er zijn genoeg die hier ook als een hoer over straat lopen en sex hebben voor het geld,
  & ik vind het nog mee vallen die clip

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here