Turkse topondernemer biedt starters kans

0
19

De Nederlands-Turkse ondernemer Ismail Yildirim (49) wil starters van nu helpen. Voor ruim twee miljoen euro kocht hij een kantoorpand in IJsselstein waar hij tientallen zelfstandig ondernemers onderdak wil bieden. In een uitgebreid interview met de Telegraaf vertelt Yildirim dat hij op 14-jarige leeftijd begon met het lappen van autoramen bij de benzinepomp.

Maar anno 2009 is de toen ongeletterde, ongediplomeerde knul een topondernemer en hebben hij en zijn broers een pompstationimperium gebouwd, van Zwolle tot Istanboel. De pompstationmagnaat biedt starters nu kansen in bedrijfsgebouwen.

Geholpen door Ismail Yildirim is op een industrieterrein in IJsselstein een kantoorpand deels tot beautycenter omgebouwd. Volledig gevuld met zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) moet het concept ’Mooi onder één dak’ symbool voor vernieuwend ondernemen in Nederland worden schrijft de krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here