Kantoor Turkije-specialist beschoten

2
87

Onbekenden hebben woensdagochtend geschoten op de deur van een bedrijf in Amsterdam-West. Het is de firma KomforTours, die vliegreizen naar Turkije aanbiedt meldt De Telegraaf. Eerder zat in het pand ook een kantoor van de inmiddels failliete Turkije-specialist BeachHolidays. BeachHolidays ging begin deze maand over de kop.

Geboekte reizen konden niet meer doorgaan of moesten worden afgebroken. Bijna achtduizend reizigers werden gedupeerd. De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) zei eerder fraude niet uit te sluiten.

Volgens de politie gebeurde de schietpartij rond negen uur. De eigenaar van het reisbureau was op dat moment al binnen. Hij raakte niet gewond. De deur raakte licht beschadigd: er zitten scheuren in het glas ervan.

2 REACTIES

  1. niet vreemd, de eigenaars van Beach holidays zijn immers dezelfde als Komfort tours en KomFly. zij hebben vele mensen benadeeld en het is normaal dat gedupeerden van Turkse origine zo reageren omdat zij hun geld kwijt zijn.

    SGR zou deze mensen moeten aanpakken maar ze hebben niet de mogelijkheden om alles te controleren.

  2. Tourmax heeft de doek laten vallen en de eigenaar Osman Celik gaat gewoon rustig door met zn zaakjes met Komfortours, Komfly, Reiscompas. Dit word natuurlijk niet geaccepteerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here