Izmir-Turkije op Gentse Jaarbeurs

2
2

De Stad Gent, de Provincie Oost-Vlaanderen, de Universiteit Gent en de Internationale Jaarbeurs van Vlaanderen vzw verwelkomen Izmir-Turkije als eregast op de 64e editie van de Accenta Jaarbeurs. Deze veelzijdige beurs en al haar nevenactiviteiten vinden plaats in Flanders Expo en de Gentse binnenstad, van zaterdag 12 tot en met zondag 20 september 2009.

Op de beurs zelf stellen zowel Izmir-Turkije als de grote Turkse gemeenschap in Gent zich uitgebreid aan het publiek voor. Aan de hand van een groots erepaviljoen, een Turks dorp, culturele activiteiten op en naast de beurs en economische seminaries ontdekt u de vele redenen waarom Izmir dit jaar te gast is: het is een topvakantiebestemming, het heeft een kleurrijke en heerlijk geurende gastronomie, een veelzijdige cultuur, een welvarende economie en grote haven en noem maar op.

Na de beurs, op dinsdag 17 november 2009, volgt nog een wetenschappelijk seminarie rond de toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Het volledige programma van het project ‘Izmir-Turkije als eregast op Accenta 2009’ staat op de website www.gent.be/accenta.

Lees meer op Gent.be.

2 REACTIES

  1. Izmir is een mooie, rustige, schone stad, met een van netheid tot saai verworden ietwat elitistisch ingestelde bevolking waarbij je je afvraagt waarom en op basis waarvan zij die houding denken te mogen innemen, aangezien politieke keuze en ideologie op zichzelf geen enkele reden is voor deze houding! Want in hun zelfbeeld van progressiviteit zijn ze verworden tot behoudende zichzelf telkenmalen herhalende conservatief saaie mensen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here