Mishandeld na klacht over belletje trekken

1
5

De Turkse gemeenschap in Zevenbergen is erg ontdaan na de mishandeling van een 73-jarige Turkse man, afgelopen zaterdag in de Willem III-straat. De bejaarde man Rustum U. en zijn vrouw hadden last van belletjetrekkende kinderen en Rustum ging naar de moeder van een van die kinderen om te vragen of het op kon houden.

Even later kwam de vader van het kind verhaal halen. Hij mishandelde de man flink. De politie bevestigt dat. Buren brachten hem naar de huisartsenpost waarna hij in het ziekenhuis is opgenomen. De politie hield diezelfde middag nog een 40-jarige Zevenbergenaar aan op verdenking van de mishandeling. Hij is na verhoor op vrije voeten gesteld.

Voorzitter Bulent Demircelen van de Stichting Turken Zevenbergen zei vandaag tegen BN/DeStem: “Zoiets heeft zich in Zevenbergen nog nooit voorgedaan.” De 73-jarige Rustum U. was in de jaren ’60 een van de eerste Turken die zich in Zevenbergen vestigde. Hij woont nu aan de Willem III-straat. Zijn vrouw is ziek en bedlegerig. Daarom ergerde het bejaarde paar zich aan jongens uit de buurt die keer op keer aan de bel trokken.

1 REACTIE

  1. Heel makkelijk op te lossen, je trommelt een groep turkse jongens bijelkaar, zoekt de destebetreffende man op, en houd een goed gesprek met deze meneer šŸ˜‰

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here