“Ik ben de grootste aap ter wereld”

4
48

Turkse hackers hebben ongeveer 160 websites gehackt en het hoofd van Geert Wilders met een apenbek op de voorpagina gezet. “Ik ben de grootste aap ter wereld.” Deze tekst staat te lezen naast het hoofd van Wilders meldt WebWereld. De foto is zo bewerkt dat Wilders wel herkenbaar is maar ook bijzonder veel gelijkenissen toont met een aap.

Hackerscollectief aLpTurkTegin protesteert op deze manier tegen de Nederlandse politicus die zich, in zijn ogen, tegen de islam heeft gekeerd. Lees verder op WebWereld.

4 REACTIES

  1. Die viezerik zal nog wel eens een keer gestraft worden voor zijn uitingen en daden, ondanks zijn vrijspraak. OM en de Hoge Raad zijn ook niet INTEGER !!! Ze hebben het RECHT in nederland verdoezeld en beschaamd. De strafbare feiten welke hij ABSOLUUT heeft gepleegd staan als zodanig omschreven in het Wetboek van Strafrecht. Nederland heeft met de VRIJSPRAAK bewezen dat zij geen respect hebben voor hun eigen wetten !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here