Turkije belangrijk vanwege toevoer gas

2
3

Turkije is om meerdere redenen belangrijk voor de Europese Unie. Wil de EU-burger minder afhankelijk zijn van de Russen voor de toevoer van gas, dan kan men maar beter als één man achter Turkije en de Nabucco-pijplijn gaan staan schrijft Z4 Business Nieuws in een analyse. Met zoveel ‘gasmacht’ heb je Turkije liever als vriend dan als vijand is de conclusie.

Om te voorkomen dat het Turkse politici naar de bol stijgt en men te pas en te onpas prijzen verhoogt of kranen afsluit, is het beter om Turkije toe te laten tot de Europese Unie. Het land te ‘nestelen’ in de Europese democratie, zoals sommige diplomaten het zo mooi kunnen verwoorden.

Lees het artikel hier.

2 REACTIES

  1. Turkije in de Eu is wel in het belang van de Eu maar niet van Amerika….

    Krijgen ze Ruzie van…Want de afgelopen 60 jaar sinds dag 1 dat Turkije in de Nato zit is dat Turkije zich econmisch niet te veel mag ontplooien….iedereen die daarvoor een poging deed kwam ernstig in de problemen, zulke mensen werden soms ook vermoord… Maar ondanks dit alles blijft Turkije zich economisch toch ontplooien.

    Mehmet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here