Gezicht zwart geschminkt voor Obama

0
6

Een Turkse nieuwslezer schminkte zijn gezicht zwart voor het bezoek van de Amerikaanse president Barack Obama aan Turkije. Een misplaatste grap of een vreemde manier om respect te betuigen? Volgens Turkse tv-kijkers ging het om een teken van respect en zou de man het slechts doen met een beetje humor, aldus de Telegraaf.

“Mijn gezicht is zwart omdat we hier in Turkije een gezegde hebben: wanneer u mij iets geeft en ik geeft niets terug, word ik zwart van schaamte”, zou de nieuwslezer gezegd hebben. Daarmee verwijst hij naar het verzoek van Turkije om geen onderzoek in te stellen naar de Armeense genocide. “Jullie hebben dingen van ons gevraagd en nu willen we dat Amerika wat aan Turkije teruggeeft.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here