Turks-Nederlandse ondernemers bespreken creditcrisis

0
3

De 100 grootste Turks-Nederlandse ondernemers bespraken vandaag de gevolgen van de creditcrisis met Staatsecretaris De Jager. HOGIAF bracht op 30 maart 2009, met ondersteuning van Achmea-Interpolis en de Rabobank, de grootste 100 Turks-Nederlandse ondernemers bij elkaar. Het thema van de Top 100 bijeenkomst was de ‘kredietcrisis’.

De kredietcrisis heeft grote gevolgen voor onze samenleving en de ondernemers. Tijdens de bijeenkomst stonden de effecten van de kredietcrisis op de reële economie centraal. Ook kwamen de mogelijke oplossingen voor de ondernemers om steviger uit deze crisis te komen aan de orde.

De heer Jan Kees de Jager (Staatssecretaris van Financiën) en de heer Wim Boonstra (Chef-econoom Rabobank Nederland) waren aanwezig om het onderwerp met de ondernemers te bespreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here