Honderden staan stil bij crash Turkish Airlines

0
1

Nabestaanden van de slachtoffers en overlevenden van de crash van de Boeing 737 van Turkish Airlines woonden zaterdagmiddag de herdenking op Schiphol-Oost bij. De ramp van tien dagen geleden bij Schiphol kostte negen inzittenden het leven, vijf Turken en vier Amerikanen. In totaal waren ruim honderd nabestaanden en passagiers bij de besloten bijeenkomst in de hangar van Jet Support.

Ook waren er ruim zeshonderd andere belangstellenden en diverse hoogwaardigheidsbekleders bij de herdenkingsdienst. Onder hen onder anderen de ambassadeurs en de directeur van Turkish Airlines. Van het Nederlandse kabinet waren onder anderen de ministers Guusje ter Horst (Binnenlandse Zaken) en Ernst Hirsch Ballin (Justitie) bij de herdenking.

Op Nu.NL kun je een uitgebreid verslag lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here