Stichting voor slachtoffers vliegramp

3
3

Eén van de overlevenden van de crash van de vlucht TK 1951 van Turkish Airlines heeft via het TV programma Pauw & Witteman de website www.slachtoffersvliegramp.nl geïntroduceerd. De stichting achter deze website heeft tot doel een platform te realiseren waarop slachtoffers van de ramp met elkaar hun ervaringen kunnen delen, maar ook om te onderzoeken of, en welke schade te verhalen is bij Turkish Airlines.

In tegenstelling tot wat sommige letselschadeadvocaten doen, nl een groot percentage van de claim voor zich zelf behouden,wil de stichting de volledige claim ten goede laten komen aan de slachtoffers. In het stichtingsbestuur zullen zowel (juridische en financiële) specialisten van Nederlandse als Turkse achtergrond zitting nemen.

3 REACTIES

 1. die vuile neppe turk wou alleen maar reclame van zichzelf doen hij was zelfs niet geschokkeerd gelijk showbusines. maar die kale turk die was helemaal geschokkeerd en zat helemaal onder de bloed en die turk had helemaal niks geen bloed op zijn kleren wie heeft hij geholpen uit het vliegtuig ik geloof er niks van. hij denkt aan zichzelf en niemand komt gelijk op tv op de dag dat hij uit de dood ontsnapt

 2. ik vind het overmatig veel aandacht voor een helaas verschrikkelijke gebeurtenis. Maar de aandacht vooraf en de sfeer die eromheen wordt gecreeerd, terwijl er nog niet duidelijk is wat en waarom het is gebeurt, vind ik verdacht!

  promt ontstaan er bekende turken die nog maar een half uur na de crash meteen de media weten te bereiken en overal optredens verzorgen. En daarbij zichzelf ook goed weten te verkopen.

  ik ben er heel dubbel onder.

  helaas voor de slachtoffers ruikt het hier ook naar marketing en schadebeperking tegelijk!

 3. Mr Bahcecioglu heeft zelfs een telefoon gespek met de assistent van Erdogan en de heer Erdogan zelf…

  prima, maar waarom zo snel en waarom zo veel media aandacht voor dit?

  Ik vind het een naar mannetje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here