Gülden Ilmaz nieuw gezicht MTNL programma

0
24

Gülden Ilmaz, bekend van het AT5 Nieuws, is vanaf vrijdag 6 februari het nieuwe gezicht van het MTNL programma ‘De tafel van Babel’. Bij AT5 is Gülden al acht jaar nieuwslezeres en nieuwsredacteur. Daar presenteerde ze eerder Basta en Kort Amsterdams Live. Ze werkte voor Radio Urbania van de NPS en NOS Headlines. Ze studeerde film en tv-wetenschappen aan de UvA.

‘Ik ben altijd op zoek naar de achtergronden van nieuwsverhalen. En dat is nou precies wat ik mag doen bij de tafel van Babel!’. ‘Het is een bijzonder programma in het Nederlandse televisielandschap, omdat er gasten komen die misschien niet zo snel elders aan het woord zullen zijn.’

De Tafel van Babel is een discussieprogramma van Multiculturele Televisie Nederland (Mtnl). In De tafel van Babel gaat het om de manier waarop bepaalde zaken worden belicht in de media. Samen met een nieuwe generatie gasten maakt Gülden zaken zichtbaar die niet altijd even zichtbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here