Turkse wordt Miss Nederland 2008

10
40

Miss Utrecht, Deniz Akkoyun, is de nieuwe Miss Nederland 2008. De 24-jarige Akkoyun is geboren en getogen in Amersfoort. De ouders van Akkoyun zijn geboren in Alanya in Turkije. In de derde ronde liepen de dames in creaties van de beroemde Turkse modeontwerper Erol Albayrak die eveneens in de dertienkoppige jury zat.

Akkoyun stond perplex toen ze de tiara, een ontwerp van Rodrigo Otazu, op haar hoofd kreeg. Ze reageerde emotioneel. “Het is echt geweldig, ik heb hem echt op mijn hoofd”, aldusde nieuwe Miss Nederland.

10 REACTIES

 1. Ik vind haar echt lelijk..
  de jury was zeker blind haahha

  naja vind je gek dat ze gewonnen heeft. de helft van de jury is turks en de hoofdsponsor is ook turks :S:S

 2. Ze heeft het wel gemaakt en daar gaat het om. Ze is trouwens niet de mooiste van de mooiste maar ziet er wel verzorgd uit en draagt de kwaliteiten bij dr die nodig zijn om een miss te worden. ( voor de mensen met vooroordelen over haar) 😉

 3. Het is gewoon een prachtige vrouw.. wat is dr nu niet mooi aan haar?? Ze zal ook intelligent zijn want om miss nederland te worden moet je tegenwoordig niet alleen mooie lange benen en blond haar hebben maar ook nog wat geleerd hebben!
  Succes Deniz.. je naam is al net zo mooi als jij bent
  (prachtige naam voor iemand in dit waterrijke aan de zee liggende landje.. maar Deniz is veel leuker dan Zee haha..)

 4. Arkadaslar her insan güzeldir, lütfen saygili olalim cünkü biz Türkleri olgunluk yakisir, degilmi ? Herkes begenmeyi bilir fakat kardesimiz kazanmis bu güzellik yarismasina tebrik etmeliyiz ve gurur duymaliyiz. Begenmeyen veya istemeyen daha saygili yorum yaptiginda, daha cok anlayis gösterilir ve iyi ve saglikli sekilde karsiligini alir. Bu sekilde iletisimiz daha kibar ve olgun olur ve herkez tarafindan seviliriz. Tesekkür ederim.

 5. Asjeblieft zeg als je om Miss Nederland te worden alleen maar ronde wenkbrauwen en gebleekte tanden nodig hebt… dan is ze inderdaad Miss Nederland. Begrijp me niet verkeerd, ma dit vind ik wel een belediging.. Voor de Nederlanders dan.. Ik ben er trots op! Lekkerste van nl is een middelmatige turk! Wow..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here