Turken hebben verhoogde diabeteskans

0
13

Bent u van Turkse afkomst? Dan heeft u een 3 tot 6 keer grotere kans op diabetes, dan mensen van Nederlandse afkomst. Bij uw Mediq Apotheek kunt u gratis en simpel een diabetestest doen. In Nederland hebben 600.000 mensen diabetes, ofwel suikerziekte. En nog 200.000 mensen hebben diabetes zonder het te weten. Daarbij hebben Turken, Marokkanen en Surinamers een 3 tot 6 keer grotere kans op diabetes, dan mensen van Nederlandse afkomst. De Mediq Apotheken bieden daarom een gratis en simpele diabetestest aan.

Heeft u diabetes?
Heeft u vaak dorst? Bent u regelmatig moe zonder reden? En plast u 7 keer of meer per dag? Dan kán het zijn dat u diabetes heeft, ofwel suikerziekte. Dus voorkom onzekerheid, en doe de bloedsuikertest bij een Mediq Apotheek in uw buurt.

Gratis diabetestest
Uw apotheker neemt met een simpel prikje in de vinger een beetje bloed af, waarmee uw risico op diabetes onderzocht wordt. Van 14 november tot en met 7 december test uw Mediq Apotheek u gratis. Dus kijk hier wanneer u de test bij u in de buurt kunt doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here