Turken slachten schapen voor Obama

1
5

De inwoners van het Turkse dorp Cavustepe hebben 44 schapen geslacht om de overwinning van Barack Obama te vieren. Het offer moet de toekomstige president van de Verenigde Staten voor pech behoeden, aldus de bewoners. In het dorp wonen volgens het ANP overwegend islamitische Koerden. Volgens hen betekent de overwinning van Obama het einde van het racisme in de wereld.

De mensen in Cavustepe, dat vlakbij de grens met Iran ligt, zijn naar eigen zeggen gek op Amerikaanse politiek. Ze zijn blij dat Obama voorouders heeft met hetzelfde geloof. De Keniaanse vader van Obama is een islamiet. Zelf heeft de nieuwe president altijd gezegd dit geloof niet aan te hangen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here