Hadise naar Songfestival voor Turkije

1
4

Volgens enkele Turkse kranten en de website Eurovison-Turkey, zal de Belgisch-Turkse Hadise Turkije vertegenwoordigen op het 54ste Eurovisiesongfestival in Moskou. Eerder gingen al heel wat geruchten, het nieuws zou nu volgens een persmededeling bekendgemaakt zijn in Turkije. Hadise zelf stak nooit onder stoelen of banken naar het Songfestival te willen gaan, voor België of Turkije. Ze wou wel aangesteld worden en geen deel uitmaken van een preselectie zoals hier in België het geval is.

Ze was al meerdere keren de topfavoriet in de Turkse polls. De Turkse omroep TRT had 2 mogelijke kandidaten: Hadise en Sebnem Ferah. Mr. Sahin verklaarde zijn keuze voor Hadise: “Ik heb gekeken naar al haar videoclips. Ze heeft steeds knappe shows en ze is een mooie, jonge, getalenteerde vrouw.

Daarnaast heeft ze een goed draaiende promo machine achter haar met de EMI Music Company …”. Voorlopig kwam er nog geen reactie van het management van Hadise, die voorlopig blijft ontkennen dat het officieel is dat hun ster zal deelnemen aan het ESC voor Turkije.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here