Türkiyemspor verspeelt krediet bij KNVB

0
3

De Amsterdamse amateurclub FC Türkiyemspor mag komend weekeinde niet aantreden in het hoofdklasseduel met VUC. Dit meldde de KNVB maandag, schrijft Novum Nieuws. De voetbalbond nam deze maatregel omdat de zondagamateur al maanden geen contributie heeft betaald. Het duel wordt later dit seizoen ingehaald. De club krijgt geen puntenaftrek.

De KNVB hoopt de club met deze ingreep wakker te schudden. “We hebben meerdere schriftelijke waarschuwingen gestuurd, zonder gevolg”, lichtte een woordvoerder toe. De bond wilde maandag niet vooruitlopen op eventuele verdere maatregelen als Türkiyemspor in gebreke blijft.

De Amsterdammers staan vierde van onderen in de Hoofdklasse A van de zondagamateurs. Türkiyemspor kwam ruim anderhalf jaar geleden in het nieuws toen voorzitter Nedim Imac in Amsterdam-Osdorp werd geliquideerd. De Turks-Nederlandse ondernemer was de belangrijkste geldschieter van de club.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here