Start bouw Westermoskee in A’dam

2
2

Na meer dan veertien jaar wachten is de bouw van de Westermoskee dan eindelijk begonnen. Gistermiddag sloegen leden van de Turks-islamitische vereniging Milli Görüş de eerste paal. De vreugde onder de Milli Görüşleden is groot. Na meer dan veertien jaar wachten gaat de eerste heipaal van hun toekomstige moskee dan eindelijk de grond in.

Volgens het Algemeen Dagblad denkt niemand aan de grote problemen waar het project mee kampt. ‘Vandaag voel ik me supergoed’, zegt Milli Görüş-voorzitter Fatih Dag. Ook hij heeft de moeilijkheden rondom de bouw maar even uit zijn hoofd gezet.

2 REACTIES

  1. Milli gorus heeft meer dan genoeg geld aangezien ze geld krijgen toegestopt van bijna alle moskeeen in Nederland. Het geld wat ze op vrijdag ophalen bij de mensen in de moskee gaat voor een groot deel vaak naar hen toe…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here