Kaping vliegtuig Turkish Airlines verijdeld

2
14

Een vliegtuig van Turkish Airlines is korte tijd gekaapt. Het toestel was onderweg van Antalya naar Sint Petersburg. Dat melden Turkse media. Het vliegtuig vloog boven de Zwarte Zee toen een man opstond die het toestel dreigde op te blazen. Korte tijd later werd de man overmeesterd door een aantal passagiers.

Volgens de NOS gaat het om een dronken Rus die van vakantie terugkeerde. Hij had een dreigbriefje aan een stewardess gegeven. Het vliegtuig met 167 passagiers is doorgevlogen naar de bestemming, Sint Petersburg.

2 REACTIES

  1. Dit is nou een voorbeeld van de turkse mentaliteit…
    Vorige week toen ik in Amsterdam-centrum was waren 2 vrouwen in het midden van de nieuwendijk aan het vechten, iedereen kijkt toe maar doet niks..
    Als er zoiets in Turkije gebeurt is de kans groot dat mensen niet laf toekijken, maar ze uit elkaar halen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here