Nieuwe Tom Tom-kaart van Turkije

0
1

TomTom kondigt de beschikbaarheid van een nieuwe kaart van Turkije aan. De nieuwe kaart van Turkije, aangeboden door TeleAtlas, omvat bijna 165.000 kilometer aan wegen. Hieronder valt een netwerk aan straten van meer dan 700 gemeentes in Turkije, waaronder Ankara, Istanbul, Izmir, Bursa, Antalya en Konya als ook aangesloten wegen naar meer dan 152 steden in het land.

Bestuurders kunnen hiernaast navigeren naar duizenden ‘points of interests’ zoals restaurants, benzinestations en hotels door heel Turkije. De nieuwe kaart van Turkije is compatibel met het gehele TomTom GO, TomTom XL, TomTom ONE en TomTom RIDER productportfolio en heeft een aanbevolen verkoopprijs van 49,95 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here