Hassan’s Angels: Goed Nieuws Uit Nederland

0
22

Hassan’s Angels is terug met een nieuwe formule. Inci Lulu Pamuk en Elvan Akyildiz presenteren u dit theaterseizoen ‘Goed Nieuws Uit Nederland’. Want wanneer hoorde u voor het laatst goed nieuws over allochtonen? Eens een allochtoon, altijd een allochtoon toch? Hassan’s Angels vechten tegen het negatieve imago dat zij als Turkse krijgen opgespeld en laten in hun programma zien dat een allochtoon, of twee best leuk kan zijn.

Hassan’s Angels presenteren u daarom het nieuws anders! Zij laten u kennismaken met de mens achter het nieuws. Zodat u weer weet voor wie u werkelijk bang moet zijn. In ‘Goed Nieuws Uit Nederland’ worden sketches, liedjes en persoonlijke verhalen in hoog tempo afgewisseld. Hilarisch cabaret met een aangrijpende ondertoon.

De kracht van Hassan’s Angels en van hun voorstelling zit hem in het feit dat twee allochtone dames toegankelijk cabaret maken voor een breed publiek. Achter iedere sketch en scène zit een dubbele boodschap. Ze gaan niet alleen met hun Turkse achtergrond aan de haal maar ook met hun Nederlandse, ze zijn immers “ingeburgerd” volgens de Nederlander.

Spel: Elvan Akyildiz en Inci Lulu Pamuk, Regie: Genio de Groot, Tekst: Elvan Akyildiz, Inci Lulu Pamuk en Genio de Groot, Tekstbijdrage: Neil Lewis, Regieassistent: Annemarie Wenzel, Fotografie: Wilberto van den Boogaard, Decor, licht & muziek: De Tijd Is Rijp & Norbert Starink

Wanneer: zaterdag 18 oktober
Waar: Podium Mozaïek, Bos & Lommerweg 191 te Amsterdam
Aanvang: 21.00
Entree: 18,- vvk 16,-
Reserveren: www.podiummozaiek.nl of 020-5800381

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here