Doden bij gevechten in Turkije

2
3

Bij gevechten tussen de Koerdische afscheidingsbeweging PKK en het Turkse regeringsleger zijn vrijdag in het zuidoosten van Turkije zeker 38 doden gevallen, vijftien Turkse militairen en zeker 23 PKK-strijders. Twee Turkse militairen worden nog vermist meldt het ANP/Nu.NL.

De bloedige gevechten waren in de streek Semdinli aan de grens met Irak en Iran. De rebellen hadden een Turkse legerpost vlakbij de grens met Irak aangevallen. De Turkse luchtmacht ging daarop in de tegenaanval.

2 REACTIES

  1. Ze weigeren om het als een Terroristen groep te beschouwen omdat het geen enkel voordeel voor hun heeft. Ik begrijp niet waarom de Taliban als een van de grootste terroristische groepen worden beschouwd terwijl het Afghanen zijn die in Afghanistan vechten. PKK is gewoon een Terroristische groep die word gesteund door de westerse landen. Puur omdat ze zogenaamd voor iedereen vrijheid wensen. Dit noem ik geen vrijheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here