6 toeristen busongeval Turkije terug

0
4

Zes van de zeventien Nederlandse toeristen die donderdag in Turkije betrokken waren bij een busongeluk, zijn zaterdag met een ambulancevlucht op Rotterdam Airport aangekomen. Twee van hen moeten nog in het ziekenhuis worden behandeld, de overigen konden naar huis, meldde de ANWB in de middag.

De overige elf toeristen landen net na middernacht op Schiphol. De bus van de Nederlanders sloeg door nog onbekende oorzaak over de kop in de omgeving van de badplaats Bodrum, in het zuidwesten van het land. De Nederlanders werden met kneuzingen, builen en schaafwonden behandeld in een ziekenhuis in Bodrum.

Twee van hen lagen vrijdag nog op de afdeling intensieve zorg. Ze verkeerden niet in levensgevaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here