Bosschenaar licht bruidsparen op

1
2

De eigenaar van Le Duc Fairs ’n Events in Den Bosch heeft de afgelopen maanden zeker 27 Turkse bruidsparen tonnen opgelicht. De Brabanthallen in Den Bosch heeft twee ton tegoed van de man, schrijft het Brabants Dagblad.

Het evenementenbureau organiseerde grote Turkse bruiloften. Het bedrijf huurde daarvoor zalen in de Brabanthallen en in de IJsselhallen. Beide zijn onderdeel van Libéma. Die deden al jaren zaken met de man. Dat ging altijd naar tevredenheid, maar nu is de man onvindbaar. naar verluid zit hij in Istanboel.

Bij de Brabanthallen zijn 15 bruidsparen gedupeerd, in Zwolle 10. De overige 2 zouden hun huwelijk vieren in Sportcentrum Berghem. Alle partijen hebben aangifte gedaan bij de politie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here