Turkije boos over VS-schepen

4
7

In Turkije zijn grote groepen mensen de straat op gegaan om te protesteren tegen de komst van twee Amerikaanse schepen, die door Turkse wateren hebben gevaren. De schepen waren op weg naar Georgië, om “humanitaire hulp” te bieden, meldt SpitsNieuws. Klik hier voor de video:

4 REACTIES

 1. Sinds wanneer biedt de Verenigde Staten humanitaire hulp ?
  Ze zijn Irak binnengevallen, omdat ze democatie wilden.
  Ze hebben alleen maar ellende veroorzaakt. Amerika denkt alleen aan haar eigen belangen. Haar belang bestaat uit olie,
  geld en macht.

 2. het is jammer, maar het belang van de VS is nu ook het belang van Turkije. de Baku-Tiflis-Seyhan pijpleiding is nu eenmaal belangrijk voor de Turkse economie.

 3. Turkije streeft ook haar eigen belangen na, maar niet door onschuldige baby’s, kinderen, ouderen en vrouwen te vermoorden. Amerika concentreert zich op het Midden Oosten.
  Waarom ? Vanwege de rijke olievelden. Over de hele wereld, waar Amerikaanse militiaren zijn gestationeerd is ellende.
  Uiteraard heeft Amerika in het verleden wel met Amerika samengewerkt, maar vergeet niet vriend, de machtsverhoudingen zijn behoorlijk veranderd. Laat Amerika maar denken, dat deze verhouding in haar voordeel is veranderd. N.B. Voordat ik commentaar zou gaan geven op deze vrije meningsuiting, zou ik eerst de geschiedenis van Turkije en Amerika bestuderen.

 4. die geschiedenis is er eentje van danisikli dovus. Niet voor niks wordt amerika, israel,turkije de duivelsdriehoek in het midden oosten genoemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here