Edgar Davids misschien naar Turkije

0
1

Edgar Davids lijkt zijn loopbaan voort te zetten in Turkije. Volgens Goal.com heeft de voorzitter van het Turkse Kocaelispor aangegeven dat de kans 99% is dat Davids bij de club tekent en dat dit vermoedelijk al komende vrijdag gaat gebeuren.

Voorzitter Serhan Gurkan gaf tevens aan dat de club al een principe-akkoord bereikt met hem heeft. Davids speelde de afgelopen anderhalf jaar voor Ajax, maar verlengde daar zijn contract niet. De 35-jarige middenvelder traint vooralsnog wel mee met AZ, maar de Alkmaarders gaven al aan Davids niet als aanwinst te zien.

De geboren Surinamer kwam tot dusverre uit voor Ajax, AC Milan, Juventus, Barcelona, Inter, Tottenham Hotspur en nogmaals Ajax.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here