Douane jaagt op Turkije-gangers

0
1

Nederlanders met wortels in Turkije, die deze zomer voor familiebezoek met de auto via Servië naar Turkije willen rijden, kunnen hun verzekeringspapieren maar beter goed controleren. De Servische douaniers blijken niet altijd op de hoogte van de regels met de groene kaart en dwingen de Turkije-gangers tot de aanschaf van een peperdure verzekering.

Daarvoor waarschuwt het NBM, het Nederlands Bureau der Motorrijtuigverzekeraars (het Nederlandse groene-kaarten-bureau) dinsdag. “De afgelopen weken hebben we tientallen telefoontjes gekregen van mensen die bij de grens te horen kregen dat hun papieren niet in orde waren”, aldus directeur Frits Blees van het NBM in De Telegraaf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here